Hajátültetés a HairHungary Klinikán

2015. február 11. 10:46 - hajbeultetes

Hajbeültetés után 1 hónappal

Nagyon gyorsan szalad az idő. Már 1 hónapja történt a beavatkozás. Kijelenthetem, hogy mostanra minden kicsi seb begyógyult és a hajam is szépen elkezdett nőni. (A beültettek egy részével együtt.)

A beültetett hajak láthatóan kezdenek kipotyogni az új helyükről. Az 1 hónapos kontrollon a doktornő annyit észrevételezett, hogy a beültetett hajszálak területén enyhén pirosas a bőröm és kisebb pattanások vannak itt-ott elszórtan, amik azért keletkeztek, mert azokon a helyeken, ahol a leghamarabb kihullottak a hajacskák, már az újak bújnának elő, de ez még így az elején irritációt okoz a fejbőrömön. Ebből egyébként semmi sem vehető észre, csak a beavatottak árgus szemei fedezhetik fel, hogy oldalt sűrűbbnek hat a hajam. Ez így is van rendjén egyébként. 3 hónap körülire becsült annak az ideje, hogy minden egyes új „fejszőrzet” növekedésnek induljon.

Hajbeültetés műtét után az 1. havi kontrollvizsgálaton készül képek

Nagyon tudom ajánlani, hogy a HairHungary honlapon található PRP terápiáról a műtétet megelőzően tájékozódjatok. Én most kiegészítő kezelésként ebbe is belevágtam. Ezt másképpen Drakula terápiának is hívják. Röviden arról szól, hogy a saját véredből kinyerik a vérplazmát és sok- sok szuri formájában visszajuttatják a fejbőrödbe, ezáltal előidézve a gyorsabb gyógyulást és ráadásként még a meglévő hajszálaidat is megerősíti.  Sajnos én csak a műtétet követően vágtam ebbe bele, de még így sem volt késő.

Márciusban újabb képekkel jelentkezem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr217160853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hajátültetés a HairHungary Klinikán
süti beállítások módosítása