Hajátültetés a HairHungary Klinikán

2015. március 26. 16:48 - hajbeultetes

Szalad az idő...

Hajbeültetésem óta már eltelt 2 hónap. El sem hiszem, nagyon gyorsan telik az idő. A lényeg a lényeg, hogy a doktornő a 2. havi kontrollon ellenőrizte a fejbőröm állapotát és mindent rendben talált.

Egy kicsit talán még a csodálkozás jeleit is tapasztaltam rajta, hiszen az én esetemben (igaz a nem beültetett részeken meggyengült az előtte meglévő hajam, ami idővel szintén regenerálódni fog, ez természetes folyamat) már 2 hónap után megállt a beültetett hajak kihullása és már az újak is elő-elő bukkannak. Tehát már kijelenthetem, hogy ennyi idő elteltével kezd kialakulni a hajvonalam a kis apró új hajszálaknak köszönhetően!

Ami igaz az igaz, hogy nagyban segített a gyors hajnövekedésben az úgynevezett PRP terápia, amiről bővebben tájékozódhattok a klinika honlapján, illetve, hogy már 2 hónapja szedek naponta E-vitamint, szelént és cinket tartalmazó vitamint.

A képeken nem láthattok óriási nagy változást, hiszen azóta is folyamatosan nyírom a hajamat pár mm-es nagyságúra elkerülve azt, hogy nagy legyen a kontraszt a beültetett és a régebbi részek között!    

Talán mostantól elkezdem növeszteni is!
Hamarosan jelentkezem a 3. havi tapasztalatokkal! ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr207307192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hajátültetés a HairHungary Klinikán
süti beállítások módosítása